Турци поискаха Змея, вратарят на Локо размисля

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:25 / 09.12.2008
422

Вратарят на Локомотив Металекс Билд Иван Иванов-Змея, е получил оферта от Турция. Това разкри наставникът Христо Йорданов. „До Коледа или най-късно през първата половина на януари Иван ще вземе решение за бъдещето си“, уточни Йорданов. Както е известно, Змея вече е пази един сезон за турски клуб. Той е единственият наш хандбалист с 8 държавни титли през XXI век.

В чужбина със сигурност ще заиграе Веселин Чакмаков. За капитана на Локо питат отбори от три държави. „Няма да му е трудно да подпише с чужд клуб, защото е с безспорни качества и е твърде млад. Дано направи удачен избор, за да развие дарбата си“, заяви спортно-техническият директор на варненци Кирчо Василев. Последният допуска, че от Локо ще си тръгнат софиянците Мирослав Владков и Боби Кобаков. Засега всички други състезатели остават. Те живеят във Варна и ще могат да работят и да тренират само вечер.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).