Победителят: Може да атакуваме и титлата тази година

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:28 / 10.12.2008
646
Георги Илиев не скри амбициите си за атака на шампионската титла. Бившият национал е на мнение, че при силен старт на пролетния полусезон няма да има нищо чудно, ако моряците се преборят за първото място в елита. "Да не се изхвърляме чак за шампионската титла, но и тя не е невъзможна. Мисля, че при добра зимна подготовка и силен старт в пролетния полусезон ние ще имаме реалната възможност да атакуваме върха", коментира той. Жоро потвърди и че престоят му в ЦСКА е крачка назад в кариерата му. "След завръщането си в Черно море отново изпитвам удоволствие от играта. Бях в Повдив, София и Варна. Не мисля, че в нашия тим има страх от столичните отбори. Повечето в Черно море сме минали през софийските тимове и вече поведението ни на терена показва, че няма страх. Към момента няма оферти за мен от други отбори, но и аз искам да изпълня договора си с Черно море. Никога не бих играл в 3 отбора - това са Спартак (Варна), Левски и Ботев (Пловдив). Относно селекцията, която предстои, мисля, че сме изключително сработен тим и ако ще се купуват играчи, то трябва да са с много сериозно качество.
Избраният за №1 на месец ноември призна и че в момента в българския национален отбор има по-достойни играчи от него. "Националният тим не е затворена страница за мен, но към днешна дата има по-достойни от мен. Имам 10 - 12 мача за представителния тим и имам представа за какво става въпрос", завърши той.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).