Генко Славов: Спартак винаги е бил вариант за мен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:08 / 10.12.2008
1158
Вратарят Генко Славов призна, че винаги би играл отново за родния си клуб Спартак (Варна). На 18 декември той ще разтрогне договора си с настоящия си клуб Калиакра (Каварна) по взаимно съгласие. "Явно решиха, че няма да могат да се класират в местата за "А" група и решиха да се разделят с някои момчета. Така е преценило ръководството и съм длъжен да се съобразя. В Каварна винаги са били коректни към мен и нямам никакви лоши чувства към клуба", обясни за "Позвънете Новини" Генко. Той призна, че не е доволен от това, че отборът не е успял да осъществи амбициите си за по-предно класиране след есенния полусезон.
Славов ще започне да мисли за бъдещето си едва след като разтрогне договора си с каварненци. "Няма да остана без отбор. Естествено, Спартак винаги е вариант за мен, все пак това е родния ми клуб. От Варна не са ми се обаждали, а и предполагам, че те в момента искат да си изяснят ситуацията за бъдещето", завърши стражът, който игра и за ЦСКА преди години.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).