Марешки заменя Христо Данов в общото събрание на Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:44 / 11.12.2008
1065
Заради отсъствието си общинският съветник Христо Данов, който в момента се намира в следствения арест, е освободен от участие в общото събрание на акционерно дружество Спартак. Това бе решено на днешната сесия на ОбС-Варна. Неговото място ще заеме лидерът на партия "Ред, законност и справедливост" Веселин Марешки. Предстои общото събрание на "Спартак" да се проведе на 12 януари 2009 г. Съветниците решиха още да освободят представителя на община Варна в съвета на директорите на Спортен комплекс Спартак АД Петромир Кънев. Неговото място ще заеме Илияна Кръстева, която пък бе освободена от борда на директорите на "Градски транспорт". Местните парламентаристи взеха и кардиналното решение за намалянето на борда на директорите в общинските предприятия. Така от борда "Градски транспорт" излизат Иван Петров, Илияна Кръстева и Стела Раданова. В борда обаче влиза Веселина Томова. Редукцията на състава е от 7 на 5 члена. Същото решение ще бъде приложено и за "Стопанска и спомагателна дейност", където намалението е от 5 на 3 члена. Оттам излизат Георги Илиев и Станимира Станева. Дворецът на културата и спорта също е с намален борд на директорите - от 7 на 5. Излизащите са Веселина Томова и Симеон Варчев. Бордът на директорите в "Общинска охранителна фирма" е намален от 5 на 3.
Местните избраници решиха още да освободят съветникът Веселин Марешки като представител на общината в общото събрание на МБАЛ "Св.Анна". Неговото място заема Красимир Петров. Общото събрание е на 19 декември.

Източник: Златина Стефанова, в. "Черно море"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).