Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Радо Станев: Нямам никакво намерение да спирам с футбола
Автор: Екип Varna24.bg 21:00 / 11.12.2008Коментари (0)758
© Ole-bg.com
Вратарят на Локомотив (Мездра) Радостин Станев категорично отрече появилите се информации, че смята да слага край на кариерата си. Според някои столични медии, варненецът отказал трансфер в Ботев (Пд), тъй като имал здравословни проблеми, заради които спира с футбола. "Няма такова нещо. Наистина имах проблеми, дори бях в болница, но вече съм добре. Възстановявам се. Оставам в Мездра, договорът ми е до лятото. Нямам никакви намерения да се отказвам от футбола или нещо такова. И аз четох, че съм имал оферта от Ботев, но с мен никой не се е свързвал. Същото е и със слуховете за преминаването ми в Левски. Чух ги, но на мен лично никой не ми се е обаждал", обясни за "Позвънете Новини" Радо.
Юношата на Спартак (Варна) е много доволен от представянето на Локото през есенния полусезон. "Естествено, че съм доволен. Яд ме е само, че не играх в последните два мача, заради здравословните ни проблеми, защото исках да направя 15 от 15. Но нищо, най-важното е да съм жив и здрав. Аз се старая във всеки един мач да пазя постоянно. Направих една грешка в мача с Левски, за която съжалявам. Не съм човек, който няма да си признае грешките и ще избяга от отговорност", сподели Станев.
Варненецът е категоричен, че всичко заработено от футболистите е платено от ръководството на Локо (Мездра). "Спонсорът е много коректен и ни е платил абсолютно всичко до този момент. Шефовете признават, че имат затруднения заради световната криза, не го крият. Но правят всичко възможно да се грижат за нас. Ще видите, че доста клубове ще бъдат засегнати от кризата", призна опитният вратар, който премина в новака в "А" група през това лято, след като изкара един полусезон в родния си клуб Спартак. Една от основните причини, поради които той пое към Мездра тогава, бе, че на децата му се препоръчваше да изкарат една година в Балкана, тъй като имаха здравословни проблеми.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: