Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Никола Спасов: Само Левски и Литекс ни надиграха, отпаднахме идиотски за Купата
Автор: Екип Varna24.bg 16:15 / 12.12.2008Коментари (0)685
© Михаил Дечев
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов даде оценка "много добър" на отбора си за представянето през есенния полусезон. Варненци завършиха на четвърто място в "А" група и бяха на крачка от сензационно изхвърляне на Щутгарт от турнира за Купата на УЕФА.
"Направихме един много добър есенен полусезон. Бяхме от отборите, които започнаха най-рано подготовката си и изкарахме дълга есен. В евротурнирите се представихме силно. Записахме само една загуба и бяхме на няколко минути от отстраняване на Щутгарт. Смятам, че с добрата игра, която показахме в Германия, заслужавахме поне да има продължения, но ни изравниха в 94-ата минута. Със сигурност това, че нямаме опит повлия за отпадането. След това в шампиона записахме някои слаби резултати, тъй като бяхме изхабени психически след евротурнирите. Смятам, че в мачовете, в които загубихме точки у нас, съперниците ни не са ни надиграли. Срещу Ботев водихме 10 минути преди края, но ни изравниха, Черноморец ни победи у дома, но стояхме по-добре на терена. Беласица и Локомотив (Пд) също не ни надиграха. Единствените отбори, срещу които бяхме наистина по-слабият на терена, бяха Левски и Литекс. За срещата на "Герена" можем да си търсим някакво оправдание, но като цяло бяхме надиграни. Хубавото е, че направихме страхотен финал, с което се изкачихме на четвърто място", призна Никола Спасов на последната си пресконференция за годината, която се състоя днес.
Той нарече отпадането от турнира за Купата на България "идиотско". "Превъзхождахме Миньор във всяко едно отношение, но допуснахме да ни изравнят и обърнат. Единственото положително е, че през пролетта ще можем да се съсредоточим изцяло към предсатвянето ни във вътрешния шампионат и да се намесим в битката с водещите отбори", коментира наставникът.
Според него, отборът е израстнал в игрово отношение. "Стоим много по-добре от миналата година, напредъкът се вижда. Най-важното е през пролетта да променим още малко манталитета си. Искам да не редуваме силни и слаби игри, а представянето ни да е постоянно", каза специалистът, който след два дни ще навърши половинвековен юбилей.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: