"Моряците" търсят десен бек, нападател и евентуално вратар

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:19 / 12.12.2008
660
Десен защитник и централен нападател са основните цели в зимната селекция на Черно море. Наставникът Никола Спасов призна, че  вкраен случай може да се търси и един вратар. "Ще търсим футболисти на тези постове от чужбина, тъй като в България няма достатъчно класни играчи на по-нормална цена. Единственият футболист, с който на този етап сме се разделили, е Евгений Хмарук, който си тръгва по взаимно съгласие от Варна. Не е сигурно още дали ще му търсим заместник, тъй като разполагаме с добри състезатели на този пост. Всички останали футболисти от есенния полусезон ще дойдат на първата тренировка на отбора. Оттам нататък ще търси отбори на тези, на които няма да разчитаме. Всеки от тях е свободен да си намери тим, аз също ще помагам с каквото мога. По-добре за тях е да се развиват, играейки по-често на терена", обясни наставникът.
Той събира футболистите си на 8 и 9 януари за медицински прегледи. На 12-ти е първата тренировка на тима от зимната подготовка. "Няма да правим лагери. Не съм им привърженик. Варна ни предоставя отлични условия за работа, така че не виждам смисъл да ходим някъде из България или чужбина. Засега е сигурно, че ще участваме в турнира в Албена, който е през февруари", каза Спасов.
Накрая той призна, че се възстановява от операцията по-добре, отколкото смятат докторите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).