Мартин Христов разтрогва със Светкавица, търси нов клуб у нас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:28 / 12.12.2008
639
Варненският нападател Мартин Христов ще разтрогне договора си с настоящия си тим Светкавица на 19 декември, сподели пред "Позвънете Новини" самият футболист. Юношата на Черно море се присъедини към търговищкия клуб в средата на есенния полусезон и записа много силни мачове. Преди това той игра в Славия, след което се размина с трансфер в Кипър.
"Винаги съм бил в добри отношения със Светкавица и затова дойдох да им помогна, да поиграя в 7-8 мача. Мисля, че добре си свърших работата и сега на 19 декември ще се разделим по взаимно съгласие. Запазваме добри приятелски отношения, каквито те винаги са били. Смятам, че още през есента отборът си осигури оставането в групата", обясни Христов.
Бързоногият състезател призна, че си търси сериозен отбор с амбиции, за да може да се върне отново в елитния футбол. "В последната година и половина имаше неща, които ме ровичкаха отвътре и кариерата им вървеше надолу. Главата ми не беше на терена. Преди 3-4 дни обаче нещата се решиха положително при мен и вече съм амбициран отново да се докажа в отбор с амбиции. В момента нямам оферти от България, но се надявам до няколко дни и това да стане. Имам едно предложение за проби навън, както и покана от български треньор, който ще води чужд клуб. Аз обаче искам да играя у нас и да покажа отново истинската си силна страна, да се докажа отново", завърши Мартин.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).