Читателите на www.ole-bg.com определят футболист №1 на Варна за 2008 г.

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:37 / 13.12.2008
2115
От днес посетителите на Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com ще имат възможността да изберат най-добрия футболист на морската столица за изминаващата година. Това ще стане чрез гласуване в анкетата, която се намира в дясната част на спортната секция на сайта. Предлагаме ви по шест имена на двата отбора, които са определени от техните фенклубове. От Черно море това са Карамфил Илчев, защитникът Сашо Александров, Мирослав Манолов, Георги Илиев, Александър Александров-Алекс и Жовалдир Ферейра-Периш. За Спартак пък най-добри според фенклуба през 2008 г. са били Радо Станев, Станислав Петров, Иван Найденов, Велимир Иванович, Даниел Моралес и Владислав Мирчев.
За да са максимално достоверни резултатите, гласуването е ограничено по веднъж от компютър. Освен това всеки глас изисква потвърждение по e-mail. Сред номинираните попадат футболисти, играли във варненските отбори през цялата година.

Официалната церемония по награждаването на най-добрия играч, според читателите на Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com ще се състои малко след настъпването на новата 2009 г. в Спортния бар на морската столица "Оле".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).