Хандбалистките на Локо изгубиха дербито

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:00 / 14.12.2008
351
Хандбалистките на Локомотив Металекс Билд паднаха от Етър 64 с 26:28 (14:17) в последния си домакински двубой за годината в зала „Владислав в събота. 9 мача преди края на редовния сезон Етър 64 има преднина от 4 точки на върха пред Локо.
Домакините изоставаха през цялото време, но 3 минути преди сирената върнаха интригата за кратко, след като изравниха - 26:26. Последваха два безответни гола на болярките, с които бе фиксиран крайния резултат.
„Изгубихме, защото не проявихме характер. През седмицата доста основни състезателки забравиха, че трябва да тренират съвестно. Те отбиваха номера и все нещо им пречеше. Оправданията им не са уместни и ще вземем мерки според вътрешния правилник“, коментира Здравко Петров. Наставникът допълни, че заедно с Даниела Марова са изготвили специални програми на националките Ирина Русанова и Весела Андреева за подобряване на формата им. „Времето, което двете отделят за тренировки, е крайно недостатъчно и това се отразява негативно върху играта и моментното им състояние“, уточни Петров. Той е използвал: Рифад, Митева, Агова-6, Костова-5, Добранчева-2, Предьова-4, Келешева-5 (Стоянова, Купенова, Русанова-3, Гайдрага-1, Андреева, Иванова).
Мъжете на Локо приключиха годината с успех. Те надиграха СКХ ДЮ (Шумен) с 40:35 (22:19) също в зала Владислав. Най-резултатни в последния си мач за шампионите бяха Веселин Чакмаков и Боби Кобаков, съответно с 9 и 8 гола. Локо ще зимува на върха с пълен актив от 16 точки, постигнати след 8 поредни победи.
Разбра се още, че варненците Кирчо Василев и Андрей Андреев влязоха в новия УС на федерацията. Двамата са избрани на общото събрание в петък.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).