Хандбалистките на Локо изтеглиха мач с 24 часа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:50 / 16.12.2008
288

Хандбалистките на Локомотив Металекс Билд изтеглиха с 24 часа последния си мач за годината в Шумен. Той ще се играе в петък от 15 часа. „Ще използвам всички състезателките, но най-много време на терена ще се задържат девойките Ирина Русанова, Весела Андреева и Илона Иванова“, заяви наставникът Здравко Петров. Веднага след двубоя шампионките излизат в зимна ваканция до 5 януари. Както е известно, отборът ще зимува на второ място в класирането след лидера Етър 64.

Разбра се още, че Богомил Стоянов освободи поста председател на Спортно-техническата комисия към федерацията. „Аз работех в екип с г-н Александър Евтимов. След като той прецени да се оттегли, мисля, че е коректно да го последвам“, аргументира се Стоянов. Последният е получил предложение от Спас Спасов да запази длъжността, но  го е отклонил. „Благодарих му за доверието. Решението ми обаче е окончателно“, допълни Стоянов.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).