Всички, свързани с Черно море, са на календари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:20 / 17.12.2008
1437
Ръководството на Черно море направи уникален брой календари. На годишник за 2009 излизат поотделно всички възрастови групи, първият отбор и дубъла. На отделен календар са дори четиримата служители, отговарящи за стадион "Тича". Те гордо позират до новия трактор - зелен Викинг, с емблемата на Черно море отпред. Най-вероятно обаче само календарът на първия тим ще бъде пуснат в продажба за привържениците, а останалите ще са за лична употреба.
Изпълнителният директор на клуба Марин Маринов лично е държал на годишници да бъдат снимани всички които искат това. "Този човек дава всичко за клуба. Специално ние от школата не сме имали никакви проблеми. Когато стане дума за екипировка или каквото и било друго, той се съгласява и отпуска нужните средства. Мисля, че досега не е имало такъв човек в клуба", сподели за Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com един от треньорите в школата - Димитър Митов.
В близките дни от ръководството на Черно море ще обявят откъде привържениците ще могат да си купят календарите, както и какви ще бъдат цените им.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).