Одесос срещу столичани през уикенда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:46 / 18.12.2008
504

Предстоящия уикенд отбора на Одесос Дастимакс ще срещне софийските Академика в събота от 18 ч. и ФК Г в неделя от 12 ч., като мачовете по традиция са в зала Владислав на спортен комплекс Черно море. Двубоите са последни за годината и с тях приключва полусезона на държавния шампионат, като до момента, варненци имат три победи (срещу шампиона Надин, Левски и Миринекс) , равен и две загуби.
Съботния мач се очертава като съдбовен за одесосци, тъй като е срещу отбор заемащ второто място в временното класиране, като при успех се отваря реална възможност за атака на финална четворка. Противникът от Академика е познат съперник от първенството по плажен футбол, отделно те участват във футзала от самото му създаване, отбор с традиции, вицешампион от няколко първенства, с постоянен и силен състав. Проблемите на домакините са свързани с отсъствието на ключови състезатели. Поради наказания мача ще пропуснат Бойко Косев и Петър Караджов, а Костадин Димитров има лични дела. Треньорският щаб се надява младите момчета да покажат спокойствие и хъс, тъй като с качества, необходими за победа те разполагат.
Неделната среща с тима на ФК Г не отстъпва по важност, като там основна роля ще изиграе концентрацията и подхода към срещата, тъй като противника до сега не постига победи, но всяко едно подценяване може да се окаже фатално.
Целия щаб на Одесос Дастимакс е изключително доволен от играта и постигнатите резултати на отбора на този етап. Тимът е абсолютно аматьорски, играчите са обединени около идеята “футзал”, и правят всичко с настроение и безграничен ентусиазъм, което е предпоставка за изграждането на силен отбор. Варненци се надяват почитателите на играта отново да дойдат в залата, за да подкрепят отбора и да се получи нужната атмосфера за качествена игра.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).