Венци Маринов с варианти за Полша и Германия, Дидо Дончев отива в Кипър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:06 / 19.12.2008
1366
Деветима футболисти разтрогнаха вчера договорите си със Спартак (Варна). Сред тях са титулярите от центъра на защитата през есенния полусезион Диян Дончев и Венци Маринов. Опитният футболист преустанови контракта си с варненци, тъй като му трябва бележка, че е свободен агент за евентуалното му обвързване с кипърски тим. Той ще преговаря с ръководството на клуба от Острова на Афродита и ако случайно не се разбере, е добре дошъл отново при "соколите". Дидо се завърна на Коритото през това лято, след дългогодишен воаяж в Локомотив (София).
Венци Маринов пък има няколко варианта за бъдещето си, два от които са от чужбина. Снажният футболист може да продължи кариерата си в Полша или в долните дивизии на Германия. Маринов има и няколко предложения от България, едното от които е за втородивизионния Дунав (Русе). Юношата на Феър плей изкара три години и половина на стадион "Спартак", в които изигра над 50 мача в "А" група и няколко в "Б".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).