Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Спартак играе 11 или 12 контроли
Автор: Екип Varna24.bg 18:07 / 19.12.2008Коментари (0)879
© Ole-bg.com
Спартак (Варна) слага край на практиката да играе контролни срещи с отбори от трета дивизия. Старши треньорът Георги Мирчев е категоричен, че иска неговите футболисти да срещат само отбори от "А" група и такива от първата тройка в "Б", които са със сериозни амбиции. Изключение прави единствено Волов (Шумен), който е нещо като побратимен клуб на варненци и ще бъде техен спаринг-партньор на 24 януари в Албена. Общо Мирчев иска неговите футболисти да изиграят 11 или 12 контролни срещи. В тях влизат и мачовете от турнира "Албена Каварна къп", в който ще участват силни отбори от ранга на Локомотив (Пд), ЦСКА и Черно море. Сигурна е и проверката с Локомотив (София), който по традиция ще проведе лагер в курорта Златни пясъци.
Мирчев призна, че преговорите за нови футболисти са в напреднала фаза. По думите му, двамата сигурни играчи към този момент са Ангел Стойков и Боян Илиев. "Освен тях двамата, ще подпишем с още около петима футболисти. Може да се смята, че и Генко Славов ще играе при нас през пролетта. С набелязаните играчи сме постигнали устна договорка, но все още няма парафирани договори черно на бяло. Търсим най-вече хора за средата на терена. Ще ми трябва и един централен защитник. В момента го търсим, но ще вземем само такъв, който ще върши работа. Не ни трябва на всяка цена. Имам уверението на ръководството, че всичко от финансова гледна точка ще бъде наред. Надявам се, че с новите попълнения ще успеем да постигнем целта, поставена ни от шефовете - да оставим отбора в "А" група", обясни за "Позвънете Новини" Мирчев и добави, че няма да освобождава други футболисти, освен тези, които вчера разтрогнаха договорите си на Арбитража в БФС.
Специалистът разкри, че в селекцията ще има и млади футболисти. "Освен това ще дойдат и 2-3 момчета, които както се казва на наш език - дори да носят обувките на батковците, ще им е от полза", поясни наставникът.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: