Хандбалистките на Локо се целят в три купи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:45 / 21.12.2008
469

Женският тим на Локомотив Металекс Билд иска да влезе в историята, като първият наш клуб по хандбал, който е носител на три купи. Възможно е това да стане факт през 2009 г., през която стартира първият турнир за купата на Българската федерация по хандбал. Заявки за участие се приемат до 29 януари и след това ще стане ясен регламентът за мачовете. „Ще участваме и е нормално да искаме да спечелим трофея. Другите ни две цели са отново да станем шампиони и да вземем купата на България през юни“, заяви наставникът на Локо Здравко Петров. Той разпусна своите състезателки в зимна ваканция до 5 януари. Зимната подготовка ще е само 12 дни и ще премине във Варна, тъй като на 17 януари е първата среща за държавно първенство за 2009-а година с Шумен.

Утре Петров, шефът на женското направление във варненския клуб Богомил Стоянов и треньорката Даниела Марова се събират, за да решат какви мерки да вземат спрямо Ирина Русанова. Както е известно, националката замина да празнува Коледа в Германия и пропусна последните три двубоя за 2008-а – един на жените и два на девойките. „Санкция е силна дума, но при всички случаи ще вземем някакви мерки, защото Ирина не постъпи правилно“, уточни Петров.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).