Молдовки закъсняват за подготовка с Локо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:49 / 22.12.2008
375

Татяна Алифанова и Людмила Гайдрага ще закъснеят за зимната подготовка с женския хандбален Локомотив Металекс Билд. Както е известно, шампионките се събират на 5 януари, но двете молдовки ще дойдат след 10-и поради затрудения с резервирането на билети за автобус от Кишинев. „Не е проблем, че ще изпуснат една седмица. По-важно е, че Таня се възстановява добре след операцията на носа и ще се включи пълноценно в заниманията“, уточни Здравко Петров.

Разбра се още, че девойките старша възраст на „Локо“ записаха победа и загуба във втория областен турнир в Шумен. Варненки биха Калиакра с 36:18 и загубиха драматично от Шумен 98 с 20:21 (11:9). „Срещу домакините водехме до последните 4 минути. Тогава останахме с 4 полеви състезателки, тъй като Илона Иванова получи червен картон, а Весела Андреева бе отстранена за 2 минути. Това позволи на шуменки да стигнат до обрат. Съжалявам, че нашите момичета се поддадоха на емоции и не издържаха психически“, заяви Даниела Марова. Локо обаче ще зимува на първо място преди последния турнир, тъй като надигра Шумен 98 с 5 гола в Каварна.

Междувременно клубът по минихандбал към ОУ Никола Вапцаров проведе предколеден турнир. В него участваха над 60 момчета и момичета, които тренират под ръководството на Даниела Марова. В първите два мача се срещнаха сборни отбори на II и III клас и на III и IV клас. В третия двубой съперници бяха най-добрите състезатели от първите две срещи. Те ще участват и в традиционния Национален хандбален фестивал напролет. Марова е благодарна на учителките Йовка Владимирова, Гергана Пенева, Славка Барганска и Румяна Попова, които й помогнаха за организацията.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).