Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Даниел Димитров: Поемам цялата отговорност за загубата!
Автор: Екип Varna24.bg 20:25 / 22.12.2008Коментари (0)560
© Ole-bg.com
Наставникът на баскетболния клуб Евроинс-Черно море Даниел Димитров днес депозира молба за напускане. В мотивите за оставката си спецът поема отговорността за слабата игра на отбора му срещу Левски, която доведе до загуба с 56:78 в зала "Христо Борисов" в събота. Преди това обаче отборът записа много добро представяне, като победи "сините" и Спартак (Плевен) като гости и ще зимува на трето място във временното класиране на Националната баскетболна лига.
"Аз имам претенции да се чувствам като отговорен и морален човек. Така че след тази загуба бях длъжен да подам оставката си. Нямаме право да играем по такъв начин пред пълна зала и да разочароваме така феновете. Добре, че входът беше свободен. В противен случай трябваше да връщаме пари на хората. Аз съм последният човек, който е предполагал, че ще вкараме само 56 точки на Левски. Играли сме и срещу по-силни съперници, особено в Балканската лига, и не сме се представяли толкова слабо. За това се чувствах длъжен да предприема този ход. Просто моето мислене като човек е такова. Поемам цялата отговорност за загубата от Левски", сподели пред "Позвънете Новини" Димитров.
Ръководството на отбора ще реши дали да приеме оставката на младия специалист между Коледа и Нова година. Зам.-председателят на клуба Симеон Варчев призна, че президентът Асен Христов е в чужбина и когато се върне ще бъде взето решението. Треньор №1 на Варна на ХХ век призна, че ще сподели мнението си единствено пред Христов, чието ще е крайното решение за бъдещето на наставника.
От днес на обяд баскетболистите са разпуснати в почивка. Те се събират за първа тренировка отново на 26 декември, ден след Коледа. Чужденците в отбора са получили по-дълга почивка. Желко Бойович, Майкъл Ърл, Атила дос Сантош и Кори Макинтош ще се присъединят към своите съотборници на 30 януари.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: