Ивайло Петков в Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:51 / 25.12.2008
1879
Бившият национал Ивайло Петков официално вече е ново попълнение на Черно море, съобщават столичните медии. 32-годишният футболист подписа договор за година и половина с варненци.

Петков премина в морската ни столица като свободен агент. Досега той игра за тима от Краснодар Кубан, който през тази година спечели промоция за елитната Премиер лига на Русия. Договорът му с досегашния тим изтече и въпреки че бе капитан на отбора, ръководството не пожела да го задържи в редиците си.

Така Петков се превръща в поредния бивш национал в редиците на Черно море и се присъединява към Александър Александров, Милен Петков и Георги Илиев.

На коледното тържество на клуба собствениците на клуба официално съобщиха, че през пролетния дял на шампионата в "А" група Черно море иска да стопи разликата от седем точки с временния лидер Левски и ще атакува титлата. В случай, че "моряците" успеят да реализират подобно нещо, те ще получат отборна премия от един милион долара.



Източник: topsport.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).