Черно море реже сърби и гърци за Кори и Дос Сантош

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:09 / 29.12.2008
572
Ръководството на варненския баскетболен клуб Евроинс-Черно море няма намерение да се разделя с американецът Кори Макинтош и бразилецът Атила дос Сантош. Това каза за "Позвънете Новини" вицепрезидентът на варненци Симеон Варчев. "Имам информация, че наистина искат тези играчи. За сега обаче няма да се разделяме с тях", отсече бившият национален селекционер.
Интерес към Макинтош има от страна на лидера в сръбската първа дивизия Суислайънс Таково. Дребничкият американец, който пасна като дялан камък в селекцията на "моряците" под ръководството на треньора Даниел Димитров, бил хванал окото на шефовете с изявите си в Балканската лига. За четири мача там плеймейкърът е отбелязал общо 119 точки, което прави по 29,8 средно на двубой в турнира. Освен това, 23-годишният Макинтош записва по 3,8 асистенции и по 3,3 борби във всяка среща. Кори, който пристигна у нас със съдействието на мениджърската агенция на "Интерперформансис" обаче има 2-годишен договор с варненци.
За бразилеца Атила дос Сантош интерес са проявили от гръцкия ПАОК. 208-сантиметровият латиноамериканец се появи в морската столица от колежа Минесота Стейт и бързо намери мястото си в клуба. Собствениците на ПАОК, които бяха изпаднали в жестока криза преди година, постепенно набират скорост и ще търсят подсилване на селекция още през януари, когато се отваря трансферния прозорец.

Източник: Александър Георгиев, в. Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).