Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Иван Найденов: Върнах се, защото съм сигурен, че Спартак няма да изпадне
Автор: Екип Varna24.bg 19:21 / 04.01.2009Коментари (0)1096
© Ole-bg.com
Иван Найденов е поредното ново попълнение на Спартак (Варна). Офанзивният футболист разкри пред "Позвънете Новини", че се е договорил с изпълнителния директор на клуба Живко Великов и в близките дни му предстои да подпише контракт за година и половина. "Договорът е само формалност. Може да се каже, че на 99 процента се връщам в Спартак", обясни Найденов. Той игра година и половина в състава на варненци, а през пролетта на 2008 г. бе над всички и с решителните си голове носеше основната заслуга за оставането на "соколите" в "А" група.
Иван сподели, че е убеден, че и през настоящото първенство тимът ще запази мястото си сред най-добрите. "Това бе една от основните причини да се завърна. С Живко Великов приказвахме надълго и нашироко. Той ми гарантира, че ще бъде направено всичко възможно от страна на ръководството да се спаси отборът. Остава ние да си свършим работата на терена. Хубаво е, че в състава се завръщат някои момчета от стария отбор като Боян Илиев и Владо Мирчев", каза още Найденов.
През есента той игра в кипърския втородивизионен клуб Асил. "Амбициите на отбора бяха да се нареди сред първите три тима, за да може да влезе в първа лига. След есенния полусезон обаче Асил е на осмо място в класирането и явно шефовете прецениха, че шансът за промоция е пропилян. Бяхме седем чужденци, но повечето си заминахме. Останаха тези с минимални финансови претенции", разказа юношата на Феър плей.
26-годишният футболист е вкарал само едно попадение през сезона, но то донесе победата над Дигенис с 1:0. "Нямах възможност да излизам често на стрелкови позиции, тъй като там ме използваха като опорен халф. Искаха аз да градя играта, да се изявявам по-назад и в центъра на терена. Не съм имал проблеми с поста, но не е това, което искам. Футболът в Кипър е много по-различен от българския", завърши Найденов.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: