Черно море-БАСК остава без разпределител

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:22 / 04.01.2009
524
Младият състезател на варненския клуб Черно море-БАСК Радослав Димитров планира да не играе повече волейбол. Разпределителят на "баските" върти бизнес и няма възможност да тренира пълноценно. "Ще опитам да го убедя да остане поне до лятото, тъй като не разполагам с други разпределители, ако Ивайло Илиев замине в Гърция", коментира старши треньора на варненци Юли Тупанков. Илиев беше освободен от отбора, но след разговори с треньора и президента Красимир Илиев, бе върнат в тима.
Както е известно, през новата година Черно море ще се оправя без посрещачът Владо Александров. Асът беше продаден на шампиона на Турция и втори в настоящото първенство Зиратбанк. "Желая на Владо успех. Той е дал много на тима и заслужава да спечели пари. Очаква ни много трудна пролет, през която ще развиваме основно качествата на младите ни волейболисти. Мисля, че беше крайно време Владо да замине зад градница. Той е дал много на Черно море", допълни Тупанков. След кратката ваканция за Нова година "баските" подновиха тренировки в събота.
Междувременно пък ръководството на турския Халкбанк, където старши-треньор е бившия селекционер на Българския по волейбол Мартин Стоев, все още умува дали да привлече 4-ти български играч в отбора. В Халкбанк играят варненеца Данаил Милушев, Тодор Алексиев и бившия капитан на националния тим Николай Иванов.
Преди 2 седмици на проби в Анкара бе проектонационалът Виктор Йосифов от Черно море-БАСК, който остави доста добри впечатления от изявите си. Очакваше се турският клуб да привлечи централния блокировач от Варна, но до договор още не се е стигнало.
"Все още не сме подписали за привличането на Виктор Йосифов. Аз го харесвам като състезател и той ще е полезен на Халкбанк. Дали ще го привлечем в тима ще стане ясно като се върна в Турция и разговарям подробно с ръководството на клуба", каза Мартин Стоев.
Стана ясно, че германецът Ралф Бергман се е договорил с ръководството на Халбанк и най-вероятно ще подпише договор с турците.

Източник: Александър Георгиев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).