Хандбалист на Локо ще играе в Кипър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:24 / 04.01.2009
337
Хандбалистът на Локомотив-Металекс билд Борислав Кобаков ще продължи кариерата си в Кипър. "Борко вече замина за Острова на Афродита, за да подпише договор с отбор в елита", съобщи наставникът Христо Йорданов. Нови тимове зад граница си търсят също Веселин Чакмаков и Мирослав Владков, а до седмица ще е ясно дали Иван Иванов-Змея, ще замине за Турция. Локо започва зимна подготовка утре.
Също утре от 18 ч. в зала "Владислав" е първото занимание на жените на варненския клуб. На него ще се явят всички хандбалистки без Людмила Гайдрага. Тя пристига от Молдова до края на другата седмица. Нейната сънародничка Татяна Алифанова вече е във Варна. Лявото крило ще тренира известно време на облекчен режим, тъй като претърпя операция на носа. Наставникът Здравко Петров обяви, че си връщат от Шумен Десислава Кръстева. Последната игра там като преотстъпена през есента. "Следих изявите на Деси и съм доволен. От нейното поведение в тренировките зависи дали ще попада в състава ни напролет", коментира Петров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).