Черно море играе само 2 контроли извън турнира в Албена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:40 / 05.01.2009
878
Черно море ще изиграе минималния брой контролни срещи, според средната статистика за повечето български отбори тази зима. Възпитаниците на Никола Спасов ще проведат само два спаринга с други отбори, извън участието си на турнира "Каварна Албена къп", където са предвидени около пет мача.
"Моряците" се събират във Варна още през тази седмица. На 8 и 9 януари те ще преминат медицински прегледи на две групи в диспансера до стадион "Спартак". На 12-ти пък е първото им официално занимание, което ще представлява крос в местността Аладжа манастир. До 30 януари тимът ще се готви в домашни условия, като за заниманията ще бъдат редувани стадионите "Тича", "Корабостроител" под Аспаруховия мост и игрищата в Албена. Именно в курортния комплекс ще се състои и първия мач, който варненци ще играят. Той обаче няма да е срещу съперник, а наставникът Никола Спасов ще раздели футболистите си за двустранна игра. Следва участието на турнира, който ще се проведе от 4 до 13 февруари. На 14-ти варненци гостуват на елитния Черноморец в Бургас или Поморие, в зависимост от времето. На 21 февруари е последният спаринг на Черно море, когато негов съперник в Албена ще бъде Калиакра.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).