Баскетболният Черно море може да си върне Брайс Шелдън

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:42 / 05.01.2009
438
Американското крило Брайс Шелдън може да се завърне в тима на Евроинс-Черно море още този месец. Шелдън, който остави много добри впечатления с изявите си за варненския тим през миналия сезон, е на 25 години, висок 193 см. Преди да дойде в морската столица Шелдън се подвизаваше в Южна Каролина.
"Не е на 100% сигурно, но има вероятност наистина той отново да играе при нас. От клуба ще направим всичко възможно, за да си го върнем. Водим разговори с неговия мениджър. Той има желание да се върне във Варна, но има неща, които трябва да се уточнят", коментира вицепрезидентът на варненския клуб Симеон Варчев. Бившият национален селекционер смята, че с привличането на Шелдън Черно море ще има по-големи шансове за спечелване на купата или шампионата. "Президентът Асен Христов иска резултати. Колкото повече класни играчи имаме, толкова по-голям е шанса ни да спечелим нещо. Целта пред играчите е да се окичат с медалите от първенството или пък да вземат купата на България", отсече Варчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).