Пробват новия бразилец до края на януари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:26 / 06.01.2009
700
На проби до края на януари ще бъде бразилиският футболист, който ще започне тренировки със Спартак. Както www.ole-bg.com вече писа, кариоката играе като офанзивен полузащитник, зад двамата нападатели. Той е препоръчан на наставника Георги Мирчев от мениджъри, които работят със "соколите". Бразилецът ще участва в първите две контроли на тима срещу Волов и Локомотив (Сф), в които ще трябва да впечатли треньорския щаб на варненци.
Старши треньорът призна пред "Позвънете Новини", че досега не е имал възможността да се запознае лично с новия спортно-технически директор на Спартак Драголюб Симонович. Сърбинът бе обявен на този пост от изпълнителния директор Живко Великов и, по думите му, идва, за да бъде изграден по-сериозен ръководен щаб. "Чакам го до края на тази седмица да дойде във Варна и да се разберем по какъв начин ще работим. Признавам си, че не го познавам лично. Знам го като професионалист и човек от футбола", обясни Мирчев.
Наставникът каза, че все още никой от новите футболисти не е подписал договор черно на бяло, но всеки е уточнил личните си условия.
Георги Мирчев събира своите играчи на 12 януари в 9 ч. сутринта. Преди да ги изведе за първа тренировка той, Симонович и Живко Великов ще проведат дълъг разговор с футболистите. След това състезателите ще направят встъпително бегово занимание.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).