Даниел Димитров познавал качествата на Шелдън

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:43 / 07.01.2009
403
Наставникът на варненския баскетболен клуб Евроинс-Черно море Дадниел Димитров заяви, че е запознат с качествата на най-новото попълнение на отбора Брайс Шелдън. Както е известно, американецът подписа договор до края на сезона с опция за още една година. "Гледал съм няколко мача на Брайс Шелдън през миналата година. Направи ми добро впечатление. Все пак и в ръководството на Черно море работят големи специалисти и мога да им се доверя напълно", каза за "Позвънете Новини" Даниел Димитров.
Наставникът разкри, че не може да си обясни слабата форма, в която се намира Желко Бойович. Сърбинът се слави с отличната си игра от далечно разтояние, но в последно време не може да настрои мерника си. "Нямам обяснение за спада на играта му. От няколко дни семейството му е във Варна и дано това да помогне. Той е ключов играч за нас", отсече младият специалист.
Димитров добави, че очаква изключително труден мач с Рилски спортист в Самоков в петък. "Рилецо е сериозен отбор. Мисля, че няма да ни е никак лесно. Надявам се момчетата да са напълно готови за този двубой", завърши треньорът.
Баскетболистите на Черно море тръгват за Самоков утре. В 18,30 ч. варненци ще проведат една тренировка в зала "Арена Самоков", а в петък от 10,30 ч. още една.

Източник: Александър Георгиев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).