Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Виктор Йосифов: Разликата между Черно море и Халкбанк е огромна
Автор: Екип Varna24.bg 19:23 / 08.01.2009Коментари (0)1526
©
Волейболистът на Черно море-БАСК Виктор Йосифов заяви, че разликата между Халкбанк и варненския клуб е огромна. Както е известно, посрещачът бе на проби в Турция, където бе харесан от бившия национален селекционер Мартин Стоев, но до трансфер не се стигна. В Халкбанк играят още варненецът Данаил Милушев, Тодор Алексиев и Николай Иванов.
"Всичко по време на пробите ми мина нормално. Гледаха ме и ме харесаха, но решението трябваше да се вземе от президента на Черно море Красимир Илиев. Щом не съм заминал, явно нещо не са се разбрали. Ако бях останал, щях да подпиша договор до края на сезона. Дани Милушев, Тошко Алексиев и Николай Колев ми помогнаха изкключително много докато бях в Турция. Иначе видях, че разликата между волейбола във Варна и Турция е огромна. И там има слаби играчи, но се работи много професионално. Всеки играч иска да играе в чужбина и няма как да не ме е яд. Все пак не губя надежда, че някой ден и аз ще заиграя зад граница", отсече Йосифов.
Той смята, че след трансфера на Владислав Александров от Черно море в Зиратбанк отборът му ше изпита доста трудности. "Няма как играч като Владо да не липсва. Все пак има и млади състезатели, които трябва да покажат, че са добри волейболисти. Ще трябва да се борим без него", каза Виктор.
Йосифов разкри и какви са очакванията му за предстоящия мач с Левски-Сиконко утре. "Столичани са фаворити, но ние няма да се предадем. Не знам дали ще победим, но трябва да играем добре. Сигурен съм обаче, че домакинството ще ни помогне", отсече волейболистът.
Блокировачът добави, че за него ще е голяма чест да получи повиквателна от Силвано Пранди за националния отбор. "Всеки иска да играе за представителния тим, но не ми е фикс идея. Това зависи само от играта ми", завърши Виктор Йосифов.

Източник: Александър Георгиев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: