Мартин Ковачев може да се завърне в Спартак (Вн)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:10 / 09.01.2009
1124
Защитникът Мартин Ковачев е пред завръщане в Спартак (Варна). 25-годишният футболист в момента е в бургаския Черноморец, но е поставен в трансферната листа от местните шефове. Те обаче не искат да се разделят с него, а само да го преотстъпят. "Аз съм категоричен, че не искам да ме дават някъде под наем. Ако ще играя другаде, искам директно да си подпиша с новия ми клуб", обясни за "Позвънете Новини" високият 193 сантиметра бранител, който е в трансферната листа заедно с още петима свои съотборници.
Той премина при "акулите" през лятото и започна много силно, но след грешка в един мач Димитър Димитров-Херо го закотви на пейката. Въпреки че импулсивният треньор вече не е начело на Черноморец, местният спортно-технически щаб явно също не възнамерява да разчита на защитника. Новият наставник Красимир Балъков привлече шестима състезатели от другия бургаски тим Нафтекс. Ковачев разкри, че Балъков не го е търсил за разговор, а е бил директно поставен в трансферната листа.
"Имам предложение от Спартак (Варна), както и още една-две оферти. Все пак ще изчакам началото на следващата седмица, в която трябва да се разберем с шефовете как да стане раздялата. Надявам се, че ще мога да разтрогна договора си по взаимно съгласие на заседанието на арбитражната комисия на 15 януари (бел.а. четвъртък)", завърши Ковачев, който игра много силно за "соколите" през пролетта на 2005 г. и осъществи трансфер в Литекс. След това той игра още за отборите на Берое и Дунав.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).