Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Евроинс-Черно море губи с 31 точки от Рилски спортист
Автор: Екип Varna24.bg 22:44 / 09.01.2009Коментари (0)1214
© Ole-bg.com
Рилски спортист - Евроинс-Черно море 98:67 (25:19, 29:12, 19:15, 25:21)
Рилски спортист: Питърсън 29, лилов 19, Миркович 6, Боев 14, Белберов 1 (Папич 29, Груев, Саралийски)
Черно море: Ценов 23, Макинтош 15, Радионов 7, Сантош 11, Бойович (Янев, Ърл 9, Пенев, Колев 2, Алексиев)


Баскетболистите на Евроинс-Черно море загубиха първия си официален мач за 2009 г. Възпитаниците на Даниел Димитров бяха надиграни по категоричен начин от Рилски спортист в Самоков с 98:67. С този успех тимът на Александър Тодоров се изравни по показатели с "моряците". И двата тима вече имат по 7 победи и 5 загуби от началото на шампионата, но Рилецо изпревари с по-добра точкова разлика своя опонент.
Срещата започна равностойно, но все пак с лек превес за гостите от Черно море. В средата на първата четвърт тимът на Даниел Димитров имаше минимална преднина, преди Драгослав Папич да изравни за 16:16. Минути преди края на първата четвъртина домакините се съвзеха и повeдоха с 25:19. Във втората част инициативата бе изцяло в ръцете на Рилски спортист. Играчите на Александър Тодоров буквално смазаха съперника със страхотна игра на контраатака и по-голяма стабилност в подкошието. На почивката Рилецо водеше с 23 точки - 54:21.
След паузата домакините продължиха да мачкат съперника и преди последните десет минути имаха преднина от 27 точки за 73:46. В последната част двубоят се доиграваше, като отборът от Самоков взе убедителна победа с 98:67.
"Този мач е пълна катастрофа за нас. Не мога да си обясня защо играхме толкова слабо. На игрището не видях моите играчи. Повечето от тях не приличаха на себе си. Исках да покажем истинското си лице, но не се получи. Баскетболистите трябваше да се раздават, но не го направиха. Играхме много страхливо, което няма как да не ме тревожи", каза след срещата наставникът на Черно море Даниел Димитров.
Младият специлист заяви, че ръководството трябва да прецени дали трябва да продължи да води отбора. "Аз съм морален човек и мога да си понеса вината. Ако шефовете решат, че трябва да си тръгна, ще го направя", завърши Даниел Димитров.
"Не смятахме, че ще спечелим с толкова голяма разлика. Искахме да победим с повече от 18 точки. Във Варна Черно море ни би точно с толкова. Когато губихме в резултата се мотивирахме и успяхме да обърнем", коментира състезателят на Рилски спортист Иван Лилов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: