Илко Пиргов: Можем да станем дори шампиони

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:04 / 12.01.2009
563
Новият вратар на Черно море Илко Пиргов призна след първата тренировка с отбора, че се чувства изключително щастлив след идването си на стадион "Тича". Бившият младежки национал, който има една повиквателна и за представителната гарнитура на България, е юноша на Пирин. Преди три години и половина преминава в ЦСКА, а през това лято е закупен от румънския Отопени. "С отбора ми от Румъния имахме амбиции да направим нещо голямо, обаче не станаха нещата както трябва. В Черно море се чувствам много добре. С по-голямата част от момчетата се познавам. Не мисля, че ще имам нужда от адаптация. Чувствам се като у дома си", сподели Пиргов.
"Още не сме говорили с ръководството толкова подробно, но според мен имаме амбиции да се класираме колкото се може по-напред. Дай Боже и шампиони да станем. Аз мисля, че имаме сили да го постигнем", добави вратарят.
Той е амбициран да си извоюва място в стартовия състав на отбора. "Аз не знам някой футболист да иска да е резерва. Идвам тук, за да тренирам и да се докажа. Дай Боже да си извоювам титулярното място", завърши Илко.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).