Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Девет нови футболисти подсилват "соколите"
Автор: Екип Varna24.bg 20:07 / 12.01.2009Коментари (0)771
© Impact Press Group
Деветима са новите футболисти, които бяха обявени на днешната първа тренировка на Спартак (Варна) за 2009 г. Някои от тях са играли и преди в отбора - Генко Славов, Боян Илиев, Иван Найденов, Ангел Стойков и Владислав Мирчев. Орлин Орлинов трябва да пристигне утре като преотстъпен от отбора на Славия. Също утре идват сръбски вратар и македонския младежки национал Трайче Лостовски. Деветият нов е бразилецът Миранда, който е собственост на Литекс. Любопитното е, че през последния полусезон 19-годишният полузащитник е играл за македонския Пелистер и е бил обявен за най-добър футболист в страната. Той идва на проби във Варна, но е почти сто процента сигурно, че ще остане в клуба.
Днес "соколите" бяха събрани на клубния стадион, където се запознаха с новия спортно-технически директор Драголюб Симонович. Досегашният наставник Георги Мирчев ще изпълнява функциите на главен мениджър в отбора, а до няколко дни ще бъде обявено името на нов старши треньор.
Първата тренировка вчера бе по желание - част от футболистите направиха крос на стадиона, друга част поигра волейбол в залата, а останалите играчи не се съблякоха по екип. Днес и утре те ще минат медицински прегледи, а освен това и ще тренират. В края на седмицата те се качват на подготвителен лагер в курорта Златни пясъци, където ще останат в продължение на 12 дни. По това време "соколите" ще тренират в Албена, където ще се пуснат и на едноименния турнир от 4 до 13 февруари.
Изпълнителният директор на отбора Живко Великов обяви, че ако сръбският вратар бъде одобрен, клубът ще разчита на четирима на този пост. "В никакъв случай няма да се разделяме с някой от вратарите. Знаете, че в България има криза за този пост и на нас не ни пречи да разполагаме с четирима", категоричен бе Великов.
Той разкри още, че Боян Илиев отново ще носи капитанската лента на отбора. "Велимир Иванович бе капитан през есента, но след като Боян се завърна, този въпрос е излишен. Той е наш юноша и е редно да носи лентата", заяви изпълнителния шеф.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: