Живко Великов: Който иска да изпада. Ние оставаме!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:16 / 12.01.2009
944
Изпълнителният директор на Спартак Живко Великов за пореден път изрази увереността си в оставането на отбора в "А" група. "Моите очаквания са свързани с оставането в групата, в което не се съмнявам. Мисля, че с една хубава подготовка това ще бъде постигнато. На нас ни липсваше именно подготовката през есента, тъй като лятото беше трудно, имаше болни футболисти, в последния момент взехме други. Не искам да коментирам другите отбори застрашени от изпадане. Ние гледаме да си свършим нашата работа, пък който иска да изпада", категоричен бе Великов.
Според него отборът няма да има проблеми със сработването, тъй като повечето футболисти, които са привлечени, са играли и преди заедно във Варна. "И Боян, и Генко, и Иван Найденов са си играли при нас. Новите имена са три или четири, за които не е сигурно, че ще влязат всичките в основния състав и ще играят заедно. А освен това има 10-12 контроли, така че нямам притеснения за сработването", добави босът.
Той разкри, че до края на месеца ще е ясно името на фирмата, чието име ще бъде изписано на фланелките на отбора през новия полусезон. "Целим да изберем този, който дава повече пари. Гледаме си интересите", поясни Великов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).