Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Екс треньорът на МФК Варна Венко Иванов с дебют в отбора си
Автор: Екип Varna24.bg 08:59 / 13.01.2009Коментари (0)505
© Ole-bg.com
Екс треньорът на МФК Варна – Венко Иванов, направи своя дебют в първия за тази година мач на отбора си. От края на миналата година той е технически директор на клуба, но вече ще влиза и в игра. Дебютът му за отбора беше в мача срещу Планекс от градското първенство по футзал. МФК Варна стартира с победа новата година – наложи се над съперника си с 3:1. Стартовата петица на отбора на Веселин Бранимиров беше следната – на вратата Исмет Хаджиев и пред него Виктор Виктор, Бойчо Марев, Ивайло Борисов и Благовест Марев. В игра влязоха също Венко Иванов, Георги Георгиев и Павел Павлов. За Планекс дебютира Калоян Керанов, който преди това играеше за МАГ.
МФК Варна през цялото време диктуваше темпото и начина на игра. Играчите на Планекс рядко поглеждаха към вратата на Исмет Хаджиев. Изтърваха и две голови положения. МФК Варна поведе в началото на срещата с гол на Благовест Марев. След това пропуски направиха почти всички играчи на тима. В средата на първото полувреме Бойчо Марев удвои резултата, след което последваха още няколко пропуска на играчите. Двата тима излязоха на почивката при резултат 2:0 за домакините.
През второто полувреме МФК Варна продължи с атаките и не даваше никакви шансове на съперника си. Това даде резултат – Бойчо Марев беше точен за 3:0. В средата на полувремето на терена излезе пети полеви играч за тима. След открадната топка обаче Планекс успя да вкара утешителен гол. Така и завърши срещата – при резултат 3:1. „Пролича си почивката. Не направихме силен мач, въпреки че владеехме инициативата. Изпуснахме много положения, липсваше ни концентрация. В защита играхме добре с едно – две изключения. Мога да отлича вратаря на Планекс, който спаси отбора си от по-голяма загуба. Готвим се за мачовете от държавното първенство и постепенно набираме скорост, като върховата ни форма трябва да е за финалната четворка“, коментира след мача техническият директор Венко Иванов.

Източник: mfcvarna.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: