Екс треньорът на МФК Варна Венко Иванов с дебют в отбора си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:59 / 13.01.2009
505
Екс треньорът на МФК Варна – Венко Иванов, направи своя дебют в първия за тази година мач на отбора си. От края на миналата година той е технически директор на клуба, но вече ще влиза и в игра. Дебютът му за отбора беше в мача срещу Планекс от градското първенство по футзал. МФК Варна стартира с победа новата година – наложи се над съперника си с 3:1. Стартовата петица на отбора на Веселин Бранимиров беше следната – на вратата Исмет Хаджиев и пред него Виктор Виктор, Бойчо Марев, Ивайло Борисов и Благовест Марев. В игра влязоха също Венко Иванов, Георги Георгиев и Павел Павлов. За Планекс дебютира Калоян Керанов, който преди това играеше за МАГ.
МФК Варна през цялото време диктуваше темпото и начина на игра. Играчите на Планекс рядко поглеждаха към вратата на Исмет Хаджиев. Изтърваха и две голови положения. МФК Варна поведе в началото на срещата с гол на Благовест Марев. След това пропуски направиха почти всички играчи на тима. В средата на първото полувреме Бойчо Марев удвои резултата, след което последваха още няколко пропуска на играчите. Двата тима излязоха на почивката при резултат 2:0 за домакините.
През второто полувреме МФК Варна продължи с атаките и не даваше никакви шансове на съперника си. Това даде резултат – Бойчо Марев беше точен за 3:0. В средата на полувремето на терена излезе пети полеви играч за тима. След открадната топка обаче Планекс успя да вкара утешителен гол. Така и завърши срещата – при резултат 3:1. „Пролича си почивката. Не направихме силен мач, въпреки че владеехме инициативата. Изпуснахме много положения, липсваше ни концентрация. В защита играхме добре с едно – две изключения. Мога да отлича вратаря на Планекс, който спаси отбора си от по-голяма загуба. Готвим се за мачовете от държавното първенство и постепенно набираме скорост, като върховата ни форма трябва да е за финалната четворка“, коментира след мача техническият директор Венко Иванов.

Източник: mfcvarna.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).