Спартак с 24-ма играчи на лагер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:08 / 18.01.2009
899
24-ма футболисти попаднаха в групата на Спартак (Варна) за първия подготвителен лагер на тима през зимната пауза. Става дума за вратарите Цветомир Цанков, Генко Славов, Николай Банков и Ведран Благоевич, както и за полевите играчи Станислав Петров, Даниел Моралес, Юри Иванов, Стоян Георгиев, Велимир Иванович, Мартин Димов, Михаил Аврионов, Стойко Сакалиев, Васил Боев, Енцо Малинди, Стефан Дончев, Владислав Мирчев, Антон Костадинов, Спас Байрактаров, Иван Найденов, Боян Илиев, Ангел Стойков, Адриано Миранда, Орлин Орлинов и юношата Михаил Михалев.
Варненци ще бъдат в следващите 25 дни на лагер хотел "Орхидея" на Златни пясъци. През тази седмица тимът ще се готви основно в Албена, като е възможно да има и тренировки на морския пясък на Златните. "Соколите" ще останат на лагер и по време на турнира "Албена къп" от 4 до 14 февруари, където попаднаха в една група с ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Монтана.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).