Баскетболистките ни взеха трудна победа над Германия, само за престиж

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:33 / 20.01.2009
207
Националният баскетболен отбор на България за жени взе трудна победа над Германия с 67:66 късно снощи. Това бе последния мач от квалификационната група на нашите, като преди това загубихме предните три срещи. От нашата група се класираха Украйна, докато германките останаха втори.

Срещата в пълната зала в Русе започна добре за нашите, които атакуваха добре и взеха голяма преднина, но я загубиха до края на първата четвърт и тя завърши 20:16. Втората част продължи с малка преднина в точките за нашите, като в крайна сметка авансът бе увеличен до 40:34. През третата част българските момичета и натурализираната Ноел Куин започнаха много добре, като успяха да достигнат най-голямата преднина в мача - девет точки, но я загубиха до края на четвъртината, която приключи при резултат 56:54. През последната част германките успяха да обърнат резултата, повеждайки за пръв път в мача. Българките обаче успяха да си върнат преднината, като драмата в края бе пълна - осем секунди преди края нашите водеха само с една точка, а атакуваше Германия. Все пак гостенките не се справиха с атаката си и България спечели единствената си победа в квалификациите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).