Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Боби Михайлов: Ние от "левскарското лоби" в БФС спасихме ЦСКА да не играе във "В" група
Автор: Екип Varna24.bg 11:58 / 20.01.2009Коментари (0)550
©
Борислав Михайлов бе категоричен в сутрешния блок на bTV "Тази сутрин", че няма левскарско лоби във футболната ни централа. "Такова нещо няма и никога не е имало. Просто от първия ден на нашето управление се събра една група от хора, които измислиха твърдението за левскарско лоби. Сега се пише, че Ботев (Пловдив) и ЦСКА щели да подкрепят опозицията на предстоящия конгрес. Бъдещите собственици на ЦСКА "Титан АС" обявиха подкрепата си за мен, не знам защо Ботев не ме подкрепят. Аз в Ботев съм играл и мисля, че на тях преди всичко им трябва нормално ръководство", каза Михайлов.

Бившият вратар коментира и нападките към БФС, че от "Иван Асен II" са в основаната на отнетия лиценз. Михайлов нарече тези твърдения дело на "болни мозъци". "Лицензът на ЦСКА е отнет в България, по законите на УЕФА. Аз се опитах да издействам от УЕФА удължаване на срока за плащане на дълговете на клуба, но ми отказаха. Ние от "левскарското лоби" спасихме ЦСКА да не играе във В група. Само болен мозък може да каже, че лицензът е отнет в конспирация. Един такъв дори написа книга по този въпрос", каза бронзовият медалист от САЩ'94.

Михайлов призна, че в новия Изпълком на БФС ще има промени. "Да, ще има. Може да се поканят хора като Гриша Ганчев и Николай Гигов. В момента обикалям по градове и села и се срещам с представители на клубовете", добави президентът на БФС.

Той призна, че сериозно е обмислял кандидатурата на чужденец за треньор на националния отбор. Боби заяви, че са водени сериозни преговори с имена като Клаус Топмьолер и Аврам Грант. До нещо конкретно обаче не се е стигнало.

"Водих преговори с Клаус Топмьолер и Аврам Грант. Ние обаче не сме толкова богата федерация и не можем да си позволим скъпи треньори. А и в момента при тези минимални шансове за класиране на Световно първенство няма смисъл от наемането на скъп чужденец", каза Михайлов.

"Към този момент има двама кандидати за национален селекционер на България. И двамата са българи. До 30 януари ще вземем решение", допълни президентът на БФС.
 
"За предстоящия Конгрес не се притеснявам, очаквам убедителна победа. Планирам в новия Изпълком да поканя хора като Гриша Ганчев и Николай Гигов", обяви още Михайлов.

 

 

Източник: Sportal.bg








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: