В Локо Металекс Билд на нож срещу федерацията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:11 / 20.01.2009
470

В Локомотив Металекс Билд се чувстват ощетени от новата програма за пролетния полусезон в женското първенство по хандбал. Тя е изготвена от новото ръководство на федерацията. Според нея обаче Локо играе по два пъти срещу основните си конкуренти за първото място в рамките на 19 и 18 часа. На 21 февруари шампионките приемат Етър 64 от 16 часа във Варна, а на 22 февруари срещат в 11 часа Бъки. Същото се получава и при гостуванията. На 18 април Локо играе от 17 часа във Велико Търново, а на 19 април - от 11 часа в Габрово.
„Това няма как да стане. Ние във фиктивно първенство няма да участваме“, отсече спонсорът на варненския клуб Александър Евтимов. Той не приема както промяната в програмата, така и начинът на провеждане на срещите: „През есента започнахме държавното първенство по една програма и едни условия, а на полусезона те са сменени, което никога не е ставало. Явно искат да претупат бързо мачовете, защото в елита са само 5 отбора, и после да отчетат, че се е провело първенство. Щом е така, по-добре във федерацията да бяха поставили 5-те тима в една шапка и да теглят жребий за разпределение на местата.“ Евтимов уточни също, че при така стеклите се обстоятелства имат пълното право по съдебен път да претендират за възстановяване на направените разходи за мачовете им през есента.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).