Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Владо Мирчев остава в Спартак през пролетта
Автор: Екип Varna24.bg 10:43 / 24.01.2009Коментари (0)1417
© Мирослав Кунев
Юношата на Спартак (Варна) Владислав Мирчев ще остане в клуба през втория полусезон. Както е известно, талантливият футболист бе преотсъпен на БАТЕ Борисов през минаталата година. С беларуския тим Владо игра в Шампионската лига срещу Реал (Мадрид), Зенит и Ювентус.
"Щом съм на лагер със Спартак значи ще остана в клуба. Говорих с мениджъра ми и се разбрахме да съм в родния ми клуб. Не съжалявам, че не играя в чужбина. Това все пак е отборът на сърцето ми. Надявам се, че ще мога да помогна", каза за "Позвънете Новини" младежкият национал.
Той разкри, че е имал предложения от чуждестранни клубове, но е останал във Варна. Владо се разболя от Варицела (дребна шарка) и това му попречи да замине в клуб от Европа. "Разболях се и останах. Може да е за добро", добави Мирчев.
Юношата на "соколите" смята, че Спартак ще може да остане в елитната "А" група. В момента варненци са на 15 място с актив от 11 точки. В морската столица се завърнаха Иван Найденов, Генко Славов, Боян Илиев и Ангел Стойков. "Дуци Симонович иска да сме между първите 13 отбора. Сигурен съм, че можем да изпълним целта си. Все пак се върнаха и доста добри футболисти, които трябва да помогнат на тима. Каквото зависи от мен ще го направя", завърши Владо Мирчев.
Талантливият футболист вчера празнува 22-ия си рожден ден. Владо почерпи съотборниците си с марково уиски, ядки и сладки.
В 12 ч. днес Спартак ще изиграе първата си контрола за 2009 г. "Соколите" ще се изправят срещу втородивизионния Волов (Шумен) на един от стадионите в курорта "Албена". Мачът ще бъде първи и за треньора Драголюб Симонович, който акостира във Варна малко след настъпването на 2009 г. "Соколите" продължават да са на лагер в курорта "Златни пясъци", като сръбският специалист товари футболистите с триразови занимания.


Източник: Александър Георгиев, в-к Позвънете Новини







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: