Троен рожден ден в 4as pik

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:12 / 27.01.2009
1136
DJ Живко Микс промотира нови хитове в четвъртък

 

Три спортни рождени дни бяха отбелязани бурно в 4as pik през уикенда. Екипът на храма на забавленията посрещна отбора на Локомотив (София), за които за пета поредна година клубът е любимото място за купон в морската столица. През цялата вечер валяха музикални поздрави от резидент диджея Теди Джорджо към рождениците  - локомотивците Дончо Донев, който е спортно-технически директор и футболистът Калоян Караджинов. Специални гости на партито бяха президента на Локо Николай Гигов, изпълнителният директор Иво Тонев и селекционера Чавдар Цветков.

Към футболното парти се присъединиха и момчетата от Спартак (Варна). Повод за празник в лагера на варненци беше рождения ден на приятелката на капитана Боян Илиев – Люба. В  4as pik разпускаха и Радо Станев и Стефан Дончев.

Купонът в 4as pik ще се развихри в четвъртък, когато ще гостува атрактивния DJ Живко Микс, който ще взриви клуба с изпълнение на живо на последните си дуетни хитове с Мария и Джена. Рамо до рамо с DJ Теди Джорджо те ще забавляват музикалните фенове на традиционното балканско парти.

Източник: Ole-bg.com



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).