Локо праща Змея в Добруджа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:31 / 28.01.2009
601

Вратарят на Локомотив Металекс Билд и мъжкия национален отбор на България по хандбал Иван Иванов-Змея, е даден под наем на Добруджа за мачовете в Чалиндж къп. Стражът ще дебютира за отбора срещу сърби на 1/8-финала през февруари. „Иван ще остане в Добруджа, докато участието на отбора в Европа приключи. След това се завръща при нас“, заяви спортно-техническият директор на шампионите Кирчо Василев. Както е известно, Иванов е единственият хандбалист в България с 8 шампионски титли за XXI век.
Василев призна още, че за пролетния полусезон в А група Локо ще разчита на на 17 или 18 състезатели. Сред тях са наставникът Христо Йорданов, който се завръща в игра, и четирима юноши. В близките дни ще се разбере също дали Енчо Енчев ще остане. Останалите 12: Иван Иванов, Мирослав Данаилов, Никола Карастоянов, Пенчо Рачев, Борислав Борисов, Димитър Пламенов, Митко Асенов, Станимир Казаков, Тансер Юсню, Теодор Добрев, Величко Великов и Милен Славов. Напуснаха Веселин Чакмаков (ще играе в Румъния), Мирослав Владков (Румъния), Борислав Кобаков (Кипър), Чавдар Чернев (Шумен) и Йордан Димитров.






Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).