Венко Иванов в националния отбор по футзал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:20 / 29.01.2009
621
Бившият треньорът на МФК Варна и настоящ технически директор на клуба - Венко Иванов, ще работи с националния отбор по футзал, който от сряда е в Благоевград. Той ще се присъедини към тима утре и ще води заниманията на футболистите заедно със селекционера Венцислав Гаврилов. Представителният тим на България е настанен в тризвездния хотел "Езерец" в Благоевград. В събота и неделя националите ни ще изиграят две контроли с Македония. Вече са известни часовете на двата мача, които ще бъдат водени от международни съдии. В събота те ще играят от 18 ч., а в неделя - от 11 ч. в зала "Скаптопара". Мачовете с Македония ще са нещо като подготовка за евроквалификациите през февруари във Варна. България е домакин на турнира в група "B" и ще играе с Армения (19 февруари), Естония (20 февруари) и Латвия (22 февруари). Мачовете ще се проведат в Двореца на културата и спорта в морската столица. За следващата фаза на европейското първенство по футзал ще се класират първите два отбора от групата.
В националния отбор са шестима от играчите на МФК Варна - вратарят Исмет Хаджиев, Благовест Марев, Бойчо Марев, Георги Георгиев, Влади Гочев и Виктор Викторов, трима играчи има от Одесос-Дастимакс (Варна) - Милен Стефанов, Тихомир Иванов и вратаря Костадин Иванов, а третият варненски тим - МАГ, е представен от Христо Димитров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).