Преизбраха Борислав Михайлов за президент на българския футбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:42 / 30.01.2009
627
Изпълнителният директор на Химимпорт АД Марин Митев влезе в Изпълкома

Борислав Михайлов е новият стар президент на БФС след като 338 делегати на редовния конгрес го презибраха за шеф на футболната централа. За Михайлов гласуваха 316 представители на футболни клубове, а против Боби гласуваха 9. 13 от бюлетините пък бяха нередовни.
Общият брой на делегатите, присъствали на Конгреса на БФС бяха 372- това означаваше, че ще има необходимият кфорум за провеждане на избора. На Конгреса са имали право да присъстват 418 делегати, но 46 не са пристигнали. Най-възрастният делегат е Иван Ванков на 71 години от Смядово, най-младият представител на форума е 25-годишният Венцислав Цениев от ФК Копие (Копиловци, кюстендилско).  Нови 344 клуба бяха приети като членове на БФС, което означава, че те ще могат да дадат своя глас за президент на следващия Конгрес. С тази бройка членовете на футболната централа стават над 700 и всички те ще имат право на глас.
В Изпълкома влезе и изпълнителният директор на Химимпорт АД Марин Митев. Така ПФК Черно море вече ще има своя представител на върха в родния футбол.


Новият Изпълком
Марин Митев, Изпълнителен директор на "Химимпорт" АД,
Йордан Лечков, Наско Сираков, Емил Костадинов, Йордан Христосков, Андрей Икономов, Камен Костадинов, Михаил Касабов, Камен Михов - председател на съюза на прокурорите в България, Гриша Ганчев, собственик на "Литекс", Николай Гигов, собственик на "Локомотив" (София), Атанас Фурнаджиев, управляващ директор на Мото-Пфое за България, рекламния бос Красимир Гергов и кметът на Несебър Николай Димитров.




Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).