От миналата година знаете от OLE-BG: Мъри поема националите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:51 / 30.01.2009
360
16 декември, 2008 г., 21.10 ч.

Спортният сайт на Варна OLE-BG.COM научи - Мъри поема национала


Мъри ще изкара цикъла на световните квалификации, Гриша Ганчев може да финансира привличането на чужд специалист


Станимир Стоилов ще бъде новият национален селекционер. Това научи екип на Спортния сайт на Варна OLE-BG.COM от отлично информирани източници. Собственикът на Литекс и настоящ работодател на Стоилов Гриша Ганчев е склонил да пусне Мъри в националния отбор. До последно бизнесменът нямаше намерение да пусне Стоилов, но последните договорки с президента на БФС Борислав Михайлов са променили позицията му. Идеята на шефа на БФС е Станимир Стоилов да се превърне в обединителна фигура на ръководството за предстоящия Конгрес на футболната централа. След като изкара почти опропастените световни квалификации, научихме още, че Ганчев може да финансира и привличането на чуждестранен специалист, като Мъри ще остане помощник в представителната гарнитура. Стоилов ще води и Литекс, докато е начело на България. Каква ще бъде компенсацията за Гриша Ганчев, си остава тайна.
Припомняме, че Спортния сайт на Варна OLE-BG.COM бе първата медия в България, която оповести назначаването на Пламен Марков начело на националния отбор.


30 януари, 2009 г.
Мъри Стоилов е новият национален селекционер

Станимир Стоилов ще води националния отбор на България. Това обяви преизбраният президент на БФС Борислав Михайлов. Всичките детайли около назначаването и щаба му предстои да бъдат изяснени. Дебютът на Мъри ще бъде на 11 февруари с Швейцария.  През следващата седмица има Изпълком, на който ще се гласува избирането на Стоилов.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).