ЦСКА би трудно Монтана

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:50 / 04.02.2009
331
1:0 Саидходжа, 2:0 Ас. Георгиев, 2:1 Харлов

Шампионът ЦСКА стигна до трудна победа над лидера в Западната Б група Монтана. Армейците започнаха добре двубоя като удари на Мороз и Да Силва не намериха рамката на вратата. Кирил Котев пък с глава за малко не се разписа но вратарят Георгиев улови топката. В 31-вата мин. комбинация между двама нови играчи в ЦСКА Йордан Минев и Дормушали Саидходжа завърши с гол на последния.
През втората част младият Асен Георгиев удвои преднината на червените. 3 минути преди последния съдийски сигнал втородивизионния тим се върна в мача, чрез страхотен гол на Харлов. В самия край на двубоя Венци Иванов удари греда след пряк свободен удар и в крайна сметка възпитаниците на Димитър Пенев взеха трите точки. "Дадохме шанс на почти всички играчи. Ние сме шампиони и още не сме сдали титлата, зато ва не ме карайте да обещавам, че ще сме първи", заяви след двубоя треньор №1 на България за XX век Димитър Пенев.
В следващия кръг ЦСКА приема Спартак, а Локо (Пд) излиза срещу Монтана.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).