Берое обърна Локомотив (Мездра)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:16 / 05.02.2009
338
Локо (Мз) откри резултата две минути преди почивката. След флангова атака Фаусто Лоренцо намери Фозе Марено, който с фалцов шут отбеляза за 0:1. Петнайсетина минути преди края на мача Берое стигна до равенството. След прекрасна акция на Петър Димитров по дясното крило последва страхотно центриране и Любомир Величков с глава отбеляза майсторски за 1:1. Четири минути преди края се стигна до пълен обрат. Голът наподобяваше изравнителния, като главните замесени бяха същите.
Варненският наставник на Берое Илиан Илиев заяви, че когато срещу заралии играе добър състав е по-лесно за неговите футболисти. "За нас е по-лесно когато играем с добър отбор, който практикува открит футбол. Именно такъв тим е Локомотив (Мездра). В "Б" група ни е много по-трудно, защото отборите се затварят срещу нас и футбол не се играе. Момчетата показаха добра игра и съм доволен от всички. Димитров и Величков? Хубаво е, че имаме играчи, които да материализират труда на всички в отбора", коментира бившия национал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).