Марин Митев и Гриша Ганчев ще отговарят за връзките на БФС с бизнеса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:18 / 05.02.2009
6119
Йордан Лечков, Михаил Касабов и Атанас Фурнаджиев ще бъдат вицепрезиденти на Българския футболен съюз. Това реши Изпълнителният комитет на футболната ни централа в първото си заседание днес. Лечков и Касабов изпълняваха тази длъжност и при предишното управление на Борислав Михайлов. Новото име е на Атанас Фурнаджиев, който е служител в компанията "Форт Мото Пфое".
Останалите членове на Изпълкома бяха разпределени в различните области - Николай Гигов ще е връзката с държавните органи, Гриша Ганчев и един от собдвениците на Черно море Марин Митев ще отговарят за бизнеса, Камен Костадинов ще се грижи за връзките с властта, Красимир Гергов ще работи за рекламата, Николай Димитров ще е връзката с общините, Камен Михов, Йордан Христосков и Андрей Икономов ще се занимават с правните въпроси.
Станимир Стоилов беше утвърден за нов национален селекционер на заседанието. Съвсем очаквано 11-те члена, които присъстваха в сградата на БФС, избраха треньорът на Литекс да води мъжката ни национална гарнитура. За негов помощник бе избран досегашният - Красимир Безински. Стоилов ще направи дебют в контролата срещу Швейцария на 11 февруари в Женева.
Бившият изпълнителен директор на Левски Наско Сираков ще бъде отговорник на мъжкия и младежкия отбор на България. "Мъжкият тим ще изглежда по корено различен начин. Младежите имат шансове, въпреки тежката група”, заяви Сираков след заседанието на Изпълкома пред събралите се журналисти.
Емил Костадинов ще отговаря за юношеските гарнитури. Следващото заседание на Изпълкома ще бъде на 18 февруари от 14 ч. В него ще бъдат утвърдени комисиите на БФС за новия сезон. Ще бъде обсъдено и искането на ПФЛ за администриране на първенството.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).