Спасов: Имахме много колебливи моменти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:14 / 08.02.2009
674
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов не остана особено доволен от играта на своя тим срещу Берое. "В крайна сметка беше добре, че победихме и вървим напред. Но от друга страна не съм доволен от много моменти в играта. Особено от тези, в които топката не е в нас и играем много колебливо. Иначе създаваме достатъчно положения, вкарваме и голове. Започнахме концентрирано, вкарахме бърз гол. След това търсихме втори, но той не падна. После като че ли имаше леко отпускане. Стояхме колебливо и допунахме много ситуации пред нашата врата, което не е добре, защото в едни по-сериозни срещи за първенство ще бъдем наказани", заяви Спасов след мача.
Той призна, че е доволен от малиеца Мамуту Кулибали и той остава в отбора. "Вече е въпрос на договаряне и уточняване на подробности. Чурлинов ще остане до края на турнира, след които ще преценявам дали ще го ангажираме. Имаме достатъчно централни защитници и затова Мамуту игра доста като дефанзивен халф. Просто го пробвам на няколко позиции. Контузията му не е сериозна. Удар с коляно в бедрото", обясни треньорът.
Спасов разкри, че капитанът на отбора Сашо Александров-Кривия вече два дни тренира индивидуално и се надява да е възстановен от контузията си поне за един мач от турнира в Албена. Накрая наставникът разкри, че при добра възможност тимът ще привлече ляв защитник.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).