Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Одесос-Дастимакс представи официалния си сайт
Автор: Екип Varna24.bg 16:46 / 11.02.2009Коментари (0)562
© Мирослав Кунев
Варненският клуб по футзал Одесос-Дастимакс създаде свой сайт. Днес www.odesos-futsal.com бе представен официално от спортно-техническото ръководство пред медиите на презентация на огромен екран в Спортния бар на Варна "Оле". На интернет страницата подробно е описана дейността на отбора, който освен в градското и държавното първенство по футзал, се изявява успешно и в плажния футбол, където е актуалният шампион на страната. Освен това ще бъде следено и всичко свързано с тези спортове в световен мащаб. Изявите на държавния тим, който другата седмица играе европейска предквалификация във Варна, също ще се следят под лупа. В сайта има и препратки към най-големите извори на информация за футзала и плажния футбол. "Целта ни e читателите да получават актуални информации за тези два спорта у нас и по света. За целта сме влезли в контакт с реномирани чужди клубове, на които ще направим линкове. Желаем чрез това
© Мирослав Кунев
сътрудничество да спомогнем за още по-голямото популяризиране на тези атрактивни спортове", обясни капитанът на Одесос Симеон Христов.
Тимът е втори във временното класиране на държавното по футзал, но въпреки това Христов не бърза да казва, че е сигурен за класиране във финалната четворка. Одесос е с 25 точки, на 7 от седмия Векта, който обаче има да доиграва мач, в който води с 2:0 до 10-ата минута. "Предстоят ни трудни гостувания в столицата на Надин и Академика, а нашите конкуренти имат отложени мачове. Сигурен за четворката е само лидерът МФК Варна. Следващите четири отбора след нас, без MAG, разполагат с реални шансове за трите свободни места", коментира Христов. Последният напомни, че приоретната им цел този сезон е да се развиват като отбор и играчите им да израстват. "Разбира се, ако влезем в четворката, ще направим всичко възможно да изиграем всеки един от трите мача на ниво", завърши Христов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: